Profil Perusahaan

Shenzhen Aoshuo Technology Co., Ltd. minangka perusahaan swasta teknologi tinggi sing fokus ing produk perawatan lisan, nggabungake R&D, produksi, penjualan lan layanan.Perusahaan iki diadegaké ing 2007, adhering kanggo "wong-oriented, customer-oriented, mutual dateng lan pitulungan, Ngudi keunggulan" filosofi perusahaan, setya kanggo diwasa sonic sikat untu listrik, sikat untu listrik anak, irrigator lisan, mouthwash, odhol lan liyane. produk perawatan oral.

Kaluwihan Kita

  • Bengkel produksi bebas debu kanthi 16 jalur perakitan

    WORKSHOP PRODUKSI

    Bengkel produksi bebas debu kanthi 16 jalur perakitan

  • Peralatan kanthi otomatis

    PERALATAN

    Peralatan kanthi otomatis

  • Kanthi persiapan lan persediaan bahan sing cukup, wektu pangiriman stabil

    INVENTORI

    Kanthi persiapan lan persediaan bahan sing cukup, wektu pangiriman stabil

HOT SALE

Kanthi macem-macem campuran lan jadwal microlot sing tansah ganti, sampeyan wis dijamin.

ndeleng liyane

Layanan khusus

  • 1pcs kanggo ngatur logo sampeyan

    Ngatur logo ing produk

  • 100pcs kanggo ngatur merek kemasan sampeyan

    Aja ngganti desain kemasan asli pabrik, atur logo merek sampeyan ing kemasan

  • 500pcs kanggo ngatur desain kemasan sampeyan

    Nyedhiyakake ide lan gambar desain kanggo mujudake kemasan eksklusif sampeyan.Generasi seri.

  • 2pcs bakal ngirim barang kanggo sampeyan, nyuda resiko persediaan

  • Nyedhiyakake paket informasi produk lengkap, katalog produk, mbangun bisnis sampeyan kanthi resiko nol"

Sertifikat

  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img

Mitra Kerjasama

2ece34ef11367c9b746c8b0b9dd74d1
78aecc413958ea1d37ff2349caa6907
186f550e1a456058b45ed178fd5303c
1236dd93b029165b45b848233f16f09
b40026923d2bf4a4d754c8b09daf6ce
bf6e217982bc04386b0ec42b237f3db
c8085907ab60346cd4b4c19659ad887
dcc987863e60fcc54f4afb2daff1187
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img
  • pakurmatan_img